lauantai 17. toukokuuta 2014

Sisustusta

Aamulenkkeily jatkuu muutaman päivän tauon jälkeen. Penikat nimittäin kipeytyivät (nämä minun omat etusääret siis, ei lapset). Mutta sitten tajusin, että hölkätessä ei kenties voikaan käyttää samaa pitkäaskelista pikajuoksutekniikkaa kuin nuoruuden aikoinani vaan pitääkin soveltaa lyhyempää, lähes paikallaanpysyvän mummomaista hiivellystekniikkaa. Eikäpä sääret enää kipeydy. Haa.

Olen myös huomannut, että ihan paras - ja minulle, tapojeni orjalle, tavallaan ainoa - aika käydä lenkillä on ehdottomasti ennen yhdeksää. Mieluiten kävisin jo ennen seitsemää. Puoli kahdeksan - kahdeksan aikoihin on ihan hyvä myös. Yhdeksän jälkeen alkaa olla jo niin paljon muitakin liikkeellä, että mummohiivellys ei onnistu, kun kaikkien ohi pitää juosta muka reippaammalla askelluksella. 

Ehdin juoksulenkillä myös miettiä sisustusta. Olen nimittäin jo useamman kerran sitä miettinyt, mutta en ole tullut mihinkään johtopäätökseen. Maalaaminen tuntuu vähän radikaalilta, kun pitäisi sitten tuulettaa hirmusti, ja sitten jos ei tykkääkään. Niinpä hokasinkin, että hei: Teippitarha. Mainostavat ainakin, että olisi helppoa ja vaivatonta sisustusta tuo teippailu. Siis juuri semmoista kuin haluaisinkin, kokeilevaa. 

Laitanpa tilauksen menemään.
Heti, kun saan päätettyä mitkä kaikki sata kivaa teippiä tilaisin.Oravakin miettii.

Aihei, "Ihan kahvilla" -kirja on taittoa ja painoa vaille valmis. Ilmestynee ehkäpä kuun vaihteessa. Kehittelen ennakkotilaustäkyjä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti