tiistai 22. lokakuuta 2013

Ruuhkaviikko

Minä elän parhaillaan ruuhkaviikkoa. Tytöt täyttävät pian kaksi vuotta - jo! - ja synttärijuhlia vietetään muutamaankin otteeseen. Leipomuksia alan väsätä ehkä huomenna tai torstaina. Mutta hitsinpitsi, kun pitää siivota sekä etu- että jälkikäteen. Etukäteen siivous on kyllä hyödyllinen, tuleepa taas kerran ehkä kenties inventoitua niitä kaappejakin. Mutta se jälkikäteen siivous, äh. No joo, jos saan kaappeihin tilaa, ehkä voin vain tunkea niihin jotain muuta tilalle?

Siivousleipomusväkerryshomman lisäksi tämän viikon tehtävälistalla on ainakin yksi kahden sivun ja yksi neljän sivun sarjis. Muutaman sarjisnettiluennon kuuntelu. Viime viikonlopun mahtavan(!) valokuvauskurssin miljoonsadon siirtäminen koneelle ja niiden käsittely (vähänkö ihastuin kameraani entistä enemmän). Ja jos vaikka ehtisi ottaa uusiakin kuvia, manuaaliasetuksilla, haa.

Ruuhkauttamista lisää se, että lapset ovat flunssassa. Hoivailun ja leikkimisen jälkeen noille yllämainituille askareille jää aikaa siis melkoisen vähän. Muttahei, sellaista se on. Ehkä vieraatkaan eivät kehtaa sanoa, jos jalan vieressä lymyää leppoisia villakoiria tai sohvatyynyn takaa heiluttaa hedelmäsoseinen body.

     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti