perjantai 8. marraskuuta 2013

Jännää

Olen tiennyt Bookcrossingista, mutta en postikorttisemmoisesta - ja nyt löysin tällaisen - jännää! Jännää on myös se, että samainen sarjakuvahahmoni, Ada, lähti viikko sitten viemään Vauvakassikeräyskassiani eteenpäin, Sortavalaan tai Rakvereen. Jännää.Olen aina pitänyt ajatuksesta, miten ihmiset löytävät kirjoja ja hahmoja. Joskus ostaa jonkin kirjan vain pelkän kannen perusteella ja se on ihan mahtava - joskus taas kansi on vain mahtava, sisältö ei niinkään. Bookcrossing, "Kirjojen vapautusliike", on tällaisen kirjahamstraajan mielestä myös ideana ihan huippu: kun olet lukenut kirjan, päästä se vapaaksi löytämään uusi ihastunut lukija. Jos vain voit.

Vapautimme Elena Santana Guevaran kanssa yhden tekemämme Una aventura en español -kirjan Helsinki-Vantaan lentokentälle viime vuonna. Löysiköhän sitä kukaan?---------------------------------------------

NEAT

I've known about Bookcrossing but never heard about postcard-one - and then I found this - neat! It's also neat that the same character of mine, Ada, went to transport my Babybag ingathering forward, to Sortavala or Rakvere. Interesting.

I've always liked the idea how people find books and characters. Sometimes you buy a book by its covers and it's awesome - sometimes just the cover is awesome, and the content isn't. Bookcrossing, Liberation of books, is a fabulous idea for a bookhoarder like me: when you've finished reading the book you can let it free to find someone else to love it. If you can.

Elena Santana Guevara and I freed our Una aventura en español book last year in the Helsinki-Vantaa airport. I wonder did anyone find it?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti