tiistai 26. marraskuuta 2013

Qui-Gon Jinn

Meillä eletään päivittäin sotaa, Tähtien Sotaa. Täällä kaukaisessa galaksissa seikkailevat niin kaksivuotiaat Darth Vader ja Darth Maul kuin milloin Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker kuin Qui-Gon Jinnkin. Viimeksimainittu on kuusivuotiaan tämän hetkinen suosikki, koska "se on vaan niin kova ja hauska".

Poika on kova leikkimään Tähtien Sotaa myös legoilla. Eilen illalla vietimme jokusenkin tovin etsien netistä legopakettia, jossa olisi mukana mahtava Qui-Gon. Joulukin kun on tulossa. Qui-Gon -paketillisia muutama löytyikin, mutta koska ne olivat vuosia sitten julkaistuja ja siten harvinaisempia ja vaikeahkosti löytyviä, maksoivat hieman liikaa.

Muttahei, eipä hätä ollut sen näköinen! Tyyppejä pojalla nimittäin riittää, ja Luke ja vanha Obi-Wan myös (nuori pitäisi vielä kehitellä), ja minulta löytyy vedenkestäviä mustia tusseja. Joten perusperttilegosta Qui-Gon Jinniksi:

Varapää oli hyvä olla mukana.

Qui-Gon ottaa rennosti, kun torso kuivattaa vastavärjättyjä hiuksia. 

Qui-Gonin on helppo hymyillä. 

Olen myös ommellut pojalle Darth Vader - ja Han Solo -asut, ja justiin äsken - minkäpä muunkaan kuin - Qui-Gon Jinnin. Äitiyden yksi parhaita puolia on se, että voipi väkerrellä tällaisia! Jee!

"I'm not testin you, Obi-Wan. Life tests you! Every day it brings you new chances for triumph or defeat. And if you pass the test, it doesn't make you a Jedi. It makes you human."
- Qui-Gon Jinn Obi-Wan Kenobille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti