maanantai 30. syyskuuta 2013

Iloinen ylläri

Järjestin täällä blogissa ja Toinen Toistan Facebook-sivuilla syyskuussa mukaan liittyneiden kesken Iloisen ylläripalkintoarvonnan. Arpaonni osui Salla Finlow-Batesin kohdalle. Paketti lähtee lähipäivinä siis siihen suuntaan!

Tuostapa tulinkin ajatelleeksi, että jotta tällä blogilla olisi jotain muutakin virkaa kuin vain itsekseni täällä päämäärättömästi höpöttelyä, ehkä voisin ottaa joka viikko jonkin teeman. Ja tällä viikolla teemana olisi koko viikon "Iloinen ylläri". Voisinhan näet yllätellä vaikka ystäviäni ja läheisiäni ihan muuten vainkin.

Yllätyksen ei aina tarvitse olla materiaalinen. Joskus hyvä maailmanparantelukeskustelu on parasta mitä olla voi. Tai jos joku naapuri avaa roskiksen oven (ja vieläpä roskalaatikon kannen), kun sinulla on sekä roskapussi, biojätelaatikko että juuri jokiseneväsmäisesti levähtävä lehtikasa kainalossa. Tai leikit lasten kanssa menevät ihan mahtavasti.

Monesti jo pelkät hyvät tavat tuottavat iloisen yllätyksen. Kuulumisten kysely ja vastausten kuuntelu. Kiitos, anteeksi ja ole hyvä.

Iloinen yllättäminen ei maksa paljon. Mutta iloisella yllätyksellä jaksaa pitkään. Ja ehkä iloisesti yllättynyt jaksaa yllättää iloisesti myös jonkun toisen, joka taas jonkun toisen, jne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti