keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Valmis

Tein Toinen toista -kirjaa varten paljon taustatyötä, kokosin tietoa erilaisista haasteista, joita kaksosodotuksessa saattaa tulla vastaan: TTTS, raskausdiabetes, ennenaikainen synnytys. Kerron kirjassa omista kokemuksistani ja tuntemuksistani. Haastattelin kirjaa varten muutamia muita kaksosodottajia, jotka kokivat odotusaikanaan erilaisia tapahtumia.

Odotus on aina erilainen, samallakin ihmisellä. Kirjassa onkin tilaa myös lukijan omille ajatuksille. Miltä raskausviikot ja ultrakäynnit tuntuvat; kuinka vauvat ovat kasvaneet; onko jo ajateltu hoitajia mahdollisille isommille sisaruksille vuodelevon varalta? Erilaisten tehtävien kautta lukija voi käydä vuoropuhelua kirjan - minun, vertaistuen - kanssa.   Kirja on valmistunut, painos on saapunut - se on kahvin paikka! 


Toinen toista - vertaistaidekaveri kaksosiaan odottaville
A5, 64 s., mustavalkoinen
ISBN 978-952-99600-6-4
15 euroa 

Monikko-odotus on aina riskiraskaus. Ennenaikainen synnytys, toisen sikiön kuolema, raskausdiabetes ja monet muut vaarat vaanivat kolmea sydäntä sisällään kantavaa odottajaa.

Kaksosraskaus on kuitenkin ennen kaikkea etuoikeus.

Toinen toista -kirja haluaa omalta osalaan tukea sinua tässä mielenkiintoisessa seikkailussa niin tiedon kuin vertaistuenkin avulla.

Aloitetaan!


Kirjaa voi tilata minulta suoraan (annemuhonen[at-merkki]gmail.com -> annan tilitiedot ja kun maksu näkyy tililläni, lähetän albumin sinulle pikimmiten) tai myös minkä tahansa kirjakaupan kautta (joka tilaa sen Kirjavälitykseltä, joka tilaa sen minulta).

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti