lauantai 21. syyskuuta 2013

Mietintämyssy

Kun aloin tehdä Toinen toista -juttuja, ajattelin että olisipa kiva, jos sen kautta tai sen ympärille saisi jonkinlaisen yhteisön, missä voisi kätevästi kierrättää itselle tarpeettomia, mutta toisille mahdollisesti tarpeellisia tavaroita. Lapsiperheessä tavaroita kun kuitenkin kertyy ja milloin ne ovat ajankohtaisia milloin eivät ja sitten taas tarvitaankin jotain toista ja sitä varten olisi ihan kiva olla vähän rahaakin. Ja olisihan se yleishyödyllistäkin kaikkien kannalta, ja testattua hintalaatua. 

Niin että mie nyt laittaisin tätäkin kautta myyntiin meidän kaksi pinnasänkyämme. Toinen Brion puunvärinen, toinen valkoinen barcelonalainen. Tytöt eivät niissä hirmusti nukkuneet, kun halusivat tuhista vieressäni, edelleenkin. Mutta hyvät ovat, esikoinen ne aikoinaan testasi. Siistit ja hyväkuntoiset ovat edelleenkin.Reiman musta toppahaalari, koko 74 cm. MENI VAUVAKASSIKERÄYKSEN MUKANA SORTAVALAAN.


Eisbärchenin tummansinisenharmaa lämpöpussi, jonka voi valjastaa myös turvakaukaloon tai vaunuihin. MYYTY!


Ja suklaanruskea, M-kokoinen MaM Coat -kantotakki.

Jos koet jonkin yllämainituista itsellesi ajankohtaisen hyödylliseksi, otahan yhteyttä.

Jatkamme mietintöjä yhteisön kehittämiseksi.


-------------------------------

THINKING CAP

When I started making these Each Other stuff, I thought how nice it would be to gather some kind of group around us where you could recycle things that were useless to yourself but possibly useful to others. Families with children build up with things that are sometimes up-to-date and sometimes not, and then you need something else and it would be nice to have some money for that, too. And it would also be the public good for everyone - and tested quality-price ratio.

So, I could put our two baby cots on sale in here, too. The one is wooden coloured Brio cot, the other a white barcelonian. The girls didn't sleep in them quite much 'cause they wanted to snivel beside me, still do. But the cots are good, our first one tested them. Neat and fit, still.

If you see something useful to you on the above, contact me.

We'll keep on thinking forms to develop the community.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti