sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Tuttavuuksia

Uusimmasta kirjasta on enää kolme sivua piirtämättä. Plus kannet. Plus skannaus ja sivujen siistiminen ja värien päättäminen ja taittaminen ja painoon lähettäminen. Mutta voiton puolella ollaan jo siis. Jei.

Kirjaa tehdessäni olen kuunnellut Mumford & Sons'ia. Ihan mahtavaa! Youtube-sekoituksen ansiosta olen myös tutustunut mm. Of Monsters and Men'iin. Ja Phillip Phillips'iin (vähän saman tyylinen nimi kuin Kris Kirstofferssonilla, mikä on mielestäni aina ollut hauska. Nimi siis). Ja Imagine Dragons'iin (mikä on myös hauska sen takia, että poika ja tytöt piirtelevät nykyisin hurjan paljon lohikäärmeitä). 

Miten paljon hyviä bändejä, ja tulleet tietoisuuteni vasta nyt. Mutta hyvä, että nyt. Tutustu sinäkin, kannattaa!
Ja hii, puolen tunnin päästä Yle Teemalta!  

-------------------------------------------

ACQUAINTANCES  

I need to draw only three pages for my newest book. And the covers. And scan the pages, and brush them up, and decide the colours, and layout them, and send them to the print. But we're already on the winning side. Yey.

While making the book I've been listening to Mumford & Sons. Brilliant music! The Youtube-suffle has also introduced me to Of Monsters and Men. And Phillip Phillips (who has the same kinda name than Kris Kristoffersson which I've always thought funny. The name). And Imagine Dragons (which is funny, too, 'cause the boy and the girls have drawn a lot of dragons nowadays).

So much of great bands, and I've just found them. Good that at least now. You get to know them, too!      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti